Forum over diabetes

Algemene informatie => Oproepen, enquêtes en onderzoeken (ook zichtbaar voor gasten) => Topic gestart door: NicolaSo op 26 apr 2018, 09:56:03

Titel: Afstudeerstage "Apps in de diabetestherapie"
Bericht door: NicolaSo op 26 apr 2018, 09:56:03
Hallo allemaal!
Voor mijn stage project ben ik op zoek naar mensen met diabetes, die regelmatig gebruik maken van de diabetes app mySugr. Ik ben master studente aan de Wageningen University & Research en loop mijn afstudeerstage bij Roche Diabetes Care Nederland. Samen met hen wil ik graag onderzoeken, welke waarde de app mySugr aan de diabetestherapie kan toevoegen. Daarvoor ben ik heel geïnteresseerd in jouw ervaringen met mySugr! Met jouw hulp hoop ik op het einde van mijn project te weten welke functies in een diabetes app belangrijk zijn, welke functies van mySugr goed gewaardeerd worden en welke functies beter zouden kunnen. Vervolgens, hoop ik een conclusie te kunnen trekken over hoe mySugr een meerwaarde in de diabetestherapie kan leveren.

Als jij…
• diabetes hebt;
• en mySugr (free of pro) regelmatig gebruikt of gebruikt hebt;
• en me wilt helpen met mijn onderzoek,

doe dan nu mee en deel jouw ervaringen met mySugr! Klik op de link en vul anoniem de vragenlijst in! (Let op: Als je de internet explorer gebruikt kan de layout wat anders zijn.)
Als er nog vragen zouden zijn, hoor ik het graag.

https://nl.research.net/r/P7Y9WJK

Alvast hartelijk bedankt!

Groetjes,
Nicola
Titel: Re: Afstudeerstage "Apps in de diabetestherapie"
Bericht door: Sideswipe op 04 mei 2018, 08:30:04
Blijkbaar gebruikt niemand de app?