Auteur Topic: Onderzoek naar het gebruik van eHealth onder mensen met Diabetes  (gelezen 94 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline sascha123

  • Forumlid
  • Berichten: 0
  • Diabetes verwerk je samen
Hallo allemaal,

Hartelijk dank voor uw interesse in dit onderzoek! Mijn naam is Sascha van der Vliet en ik ben een master student aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Hier volg ik de master: “Management, policy analysis, and entrepreneurship in Health and Life Sciences”. Op dit moment ben ik bezig met het schrijven van mijn afstudeerscriptie. Hierin doe ik onderzoek naar het gebruik van eHealth onder mensen met verschillende typen diabetes. eHealth is een begrip voor digitale toepassingen in de zorg: bijvoorbeeld het gebruik van apps ter ondersteuning of verbetering van uw gezondheid of de gezondheidszorg.

De gezondheidszorg in Nederland verwacht een aantal grote veranderingen in de toekomst. Zo wordt in 2050 een tekort van 125.000 zorgprofessionals verwacht. Daarbij wordt tevens een significante groei verwacht in de incidentie van verschillende chronische ziektes en zal co-morbidieit vaker voorkomen. Om de gezondheidszorg toegankelijk en van hoge kwaliteit te houden, zullen innovaties moeten plaatsvinden en het gebruik van E-health zou één van deze innovaties kunnen zijn.

De enquête zal ongeveer 10-15 minuten in beslag nemen. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben kunt u altijd mailen naar onderstaand e-mailadres.

Alvast bedankt en vriendelijke groeten,
Sascha van der Vliet
S.K.vander.Vliet@student.vu.nl

Link naar enquete:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdBq0YINQzcRHmV0dQOCZmOb5BRvEqcGSomU_8ZXt_X9Uw0mQ/viewform?usp=sf_link
« Laatst bewerkt op: 04 apr 2019, 10:13:52 door sascha123 »