Auteur Topic: Ouders van kind met type 1? Geef mening en krijg een bon van 30 euro van Bol.com  (gelezen 2819 keer)

0 leden en 2 gasten bekijken dit topic.

Offline Webmaster

  • Forumlid
  • Berichten: 0
QQFS is een onafhankelijk marktonderzoeksbureau gevestigd in Göteborg, Zweden, dat gespecialiseerd is in marktonderzoek voor de medische- en gezondheidsbranche. QQFS houdt zich aan de ESOMAR-richtlijnen voor marktonderzoek, waardoor u volledige anonimiteit gegarandeerd wordt.

Op verzoek van QQFS plaatsen wij onderstaand bericht. Vermeld in de e-mail dat je via forumoverdiabetes.nl komt.

Citaat
Onderzoek naar diabetes!

Wij van QQFS hebben momenteel een onderzoek naar diabetes type 1 lopen waarvoor we op zoek zijn naar ouders/verzorgers van kinderen met diabetes type 1 en bereidt zijn hun mening en ervaring met ons te delen.

Het onderzoek gebeurt via het internet en duurt ongeveer 30 minuten.  Als dank voor uw medewerking bieden wij u een vergoeding aan in de vorm van een digitale tegoedbon van bol.com wanneer u het onderzoek in zijn geheel invult.

Als u interesse heeft in deelname, of indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen met +46 31 355 90 32 of via donny@qqfs.com.

Wij zulllen u dan een link naar het onderzoek sturen. Merk op dat het onderzoek begint met enkele inleidende vragen om er zeker van te zijn dat dit onderzoek relevant is voor u en u wat meer informatie te geven aangaande de inhoud van het onderzoek.

Wij horen graag van u!

Met vriendelijke groet,

Het QQFS Team.

« Laatst bewerkt op: 17 okt 2017, 22:38:18 door Webmaster »