Auteur Topic: Facebook Live wo. 7 juni 19.30 u: leven met diabetes  (gelezen 2866 keer)

0 leden en 1 gast bekijken dit topic.

Offline Diabeter

  • diabeter-account
  • *
  • Berichten: 0
    • Diabeter
Facebook Live wo. 7 juni 19.30 u: leven met diabetes
« Gepost op: 02 jun 2017, 15:46:35 »
Woensdag 7 juni om 19.30 uur zenden wij live uit op Facebook. Thema is deze keer: Leven met diabetes

Leven met diabetes type 1 vraagt veel van je. Altijd, want diabetes neemt nooit vakantie. Dat maakt de psychologische belasting van diabetes type 1 niet gering. Niet voor niets komt uit verschillende onderzoeken naar voren dat mensen met diabetes meer kans hebben op het krijgen van een depressie.

Tim Micklinghoff is psycholoog bij Diabeter en gespecialiseerd in de begeleiding van jonge mensen met diabetes type 1 of hun ouders. Samen met Wietske Wits en Jasper van Stichting Eendiabetes gaat hij in op jouw vragen over leven met diabetes tijdens de Facebook Live op 7 juni. Loop je ergens tegenaan, of zoek je herkenning? Wietske, Tim en Jasper hebben alle drie ook zelf diabetes type 1 en kennen maar al te goed de impact van diabetes op je leven: de obstakels, misvattingen van de buitenwereld en de energie die je 24/7 moet steken in je glucoseregeling en best een wissel op je kan trekken. Zien we je dan?

Waar: https://www.facebook.com/diabeter/


Wanneer:
Woensdag 7 juni vanaf 19.30 uur

Dus like onze Facebook-pagina zodat je de notificaties niet mist en je live in de uitzending je vragen kunt stellen en ervaringen kunt delen.